Παραίτηση του Δημοτικού Συμβουλίου της Λέρου λόγω Δ.Ο.Υ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου, σήμερα 08-06-2013 και ώρα 12, πραγματοποίησε έκτακτη συνεδρίαση με μοναδικό θέμα την πρόθεση του Υπουργείου Οικονομικών να κλείσει την ΔΟΥ Λέρου

και μάλιστα χωρίς να υπάρχει καμία ενημέρωση ούτε στη Δημοτική Αρχή αλλά ούτε και στους Βουλευτές, την ίδια στιγμή που το ίδιο το κράτος δεν είναι έτοιμο να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια.

Κρίνοντας απαράδεκτη αλλά και προσβλητική την απόφαση του Υπουργείου, που δημιουργεί τεράστια προβλήματα, όχι μόνο στους κατοίκους τηςΛέρου, αλλά και στα υπόλοιπα γειτονικά νησιά που εξυπηρετεί, το Δημοτικό Συμβούλιο, αποφάσισε ομόφωνα:
1. Να ακυρωθεί η πρόθεση του Υπουργείου Οικονομικών για κλείσιμο της ΔΟΥ Λέρου, μοναδικής υπηρεσίας που εξυπηρετεί τα νησιά ολόκληρου του βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου (Λέρος, Πάτμος, Λειψοί, Αγαθονήσι, Αρκιοί, Μαράθι)
2. Παραίτηση του Δημοτικού Συμβουλίου
3. Να κλείσει ο Δήμος
4. Να συγκληθεί άμεσα το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου
5. Να ενεργοποιηθούν κοινωνικοί και επαγγελματικοί φορείς και σύλλογοι του βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου για την ακύρωση των σχεδίων για το κλείσιμο της Δ. Ο. Υ. Λέρου
6. Να κηρυχθούν ως ανεπιθύμητοι στα νησιά μας οι πολιτικοί της συγκυβέρνησης
7. Να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στους Δήμους και στις Δημόσιες Υπηρεσίες των νησιών
8. Να γίνει κατάληψη των κτιρίων της Δ. Ο. Υ. Λέρου, των Δημόσιων υπηρεσιών και των Δ. Ε. Κ. Ο.
9. Να κλείσουν όλα τα εμπορικά καταστήματα και τα σχολεία του νησιού μας.
10. Να ενημερωθούν τα τοπικά και εθνικής εμβέλειας Μ. Μ. Ε.
Τέλος, τη Δευτέρα μεταβαίνουν στο Υπουργείο Οικονομικών για συνάντηση με τον υπουργό ή τον Υφυπουργό ο Δήμαρχος Λέρου, καθώς και οι Δήμαρχοι Πάτμου, Λειψών και Αγαθονησίου προκειμένου να θέσουν τα σοβαρά προβλήματα που θα επιφέρει η τυχόν κατάργηση της Δ. Ο. Υ. Λέρου.

Ο Δήμαρχος Λέρου

Κόλιας Μιχαήλ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!