Ανατροπή για την οκογενειακή τραγωδία στην Κάρπαθο

Το πόρισμα τοου ιατροδικαστή ανατρέπει το σενάριο που επικρατούσε μέχρι πρότινως κι ήθελε τη κόρη να έχει αυτοκτονήσει, αφού πρώτα είχε δολοφονήσει τη μητέρα της.


Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε ο ιατροδικαστής και στηρίζει φαίνεται να είναι πως οι δυο γυναίκες δολοφονήθηκαν από κάποιο τρίτο πρόσωπο και μάλιστα σε διαφορετικούς χρόνους.

Γι' αυτό άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου έχουν μεταβεί στην Κάρπαθο, με σκοπό να ξεκινήσουν νέες έρευνες στο σπίτι, όπου συνέβη το διπλό φονικό. Να σημειωθεί, ωστόσο, πως το έργο των αστυνομικών δυσχαιρένεται σ΄ατό το σημείο, καθώς το σπίτι δεν είχε σφραγιστεί μετά το πέρας των ερευνών και, μάλιστα, έχει καθαριστεί, με αποτέλεσμα τυχόν ίχνη να έχουν εξαφανιστεί.
 
Πηροφορίες : http://proodos.net

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!