Στην ώρα τους οι εκλογές στους Δήμους και Περιφέρειες

Την εκτίμηση ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, τονίζοντας παράλληλα ότι ο ίδιος δεν συμφωνεί με την χρονική μετάθεση τους, έκανε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλης, μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματος του στα Γιάννενα.


Ο κ. Κουβέλης, τόνισε ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές, α΄ και β" βαθμού, θα γίνουν στην ώρα τους, όπως ο νόμος προβλέπει.

Μάλιστα, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να διεξεχθούν ξεχωριστά οι αυτοδιοικητικές εκλογές από τις ευρωεκλογές, με τις οποίες συμπίπτουν χρονικά, ή να γίνουν το Φθινόπωρο είπε: « μπορεί να συμπίπτουν με τις ευρωεκλογές, αυτό δεν έχει καμία σημασία, σε καμιά περίπτωση δεν συμφωνώ να υπάρξει, η οποιαδήποτε μεταβολή των πραγμάτων, σε σχέση με αυτό που προβλέπεται από την νομοθεσία».

Για τον ανασχηματισμό εκτίμησε ότι θα γίνει μετά το συνέδριο της ΝΔ.

Στις καλένδες η πρόταση των αυτοδιοικητικών της ΔΗΜΑΡ

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, κατά την πρώτη πανελλαδική σύσκεψη του τομέα Αυτοδιοίκησης της ΔΗΜΑΡ, τον περασμένο Φεβρουάριο η πλειοψηφία των δημάρχων του κόμματος είχε καταλήξει στην πρόταση οι αυτοδιοικητικές εκλογές να πραγματοποιηθούν το Νοέμβριο – Δεκέμβριο του 2014, δηλαδή περίπου ένα εξάμηνο μετά τον Ιούνιο του 2014, που ορίζει ο «Καλλικράτης». Ωστόσο, η πρόταση αυτή ποτέ δεν διατυπώθηκε δημοσίως, μέχρι, σήμερα, ο Φ. Κουβέλης να την παραπέμψει οριστικά στις καλένδες.
 
http://rodosalarm.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!