Με λαμπρότητα η γιορτή του Αγίου Γεωργίου στο Πυλί. Οι ιπποδρομίες έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκε και φέτος η γιορτή του Αγίου Γεωργίου στο Πυλί.

Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε το πρωί χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ.Ναθαναήλ και του ιερού κλήρου,των πολιτικών αρχών του τόπου μας και αρκετού κόσμου. Στη συνέχεια ακλούθησε η Λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Γεωργίου και ακολούθησαν οι ιπποδρομίες, έθιμο προς τιμήν του Άγιου.

Για άλλη μια φορά την παράσταση έκλεψαν τα άλογα και οι αναβάτες που περίμεναν να ξεκινήσει ο αγώνας. Παρά την πολύ ζέστη ο κόσμος έμεινε μέχρι το τέλος και χειροκρότησε όλους τους συμμετέχοντες στις ιπποδρομίες. Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Κυριάκος Χατζηκαλύμνιος, δεύτερος ο Στάθης Πίτσης και τρίτος ο Γιώργος Κασιώτης.

 
 
kosvoice.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!