Αυτό είναι το νέο 5ευρο

Κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη 2 Μαίου το νέο 5ευρο χαρτονόμισμα σε όλη την Ευρώπη, με καινούργια και πιο ασφαλή χαρακτηριστικά από το παλιό.

Στο υδατογράφημα και στο ολόγραμμα εμφανίζεται μια προσωπογραφία της Ευρώπης απο την Ελληνική μυθολογία.

Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται ο ευδιάκριτος αριθμός 5 με χρώμα που εναλλάσσεται από βαθύ πράσινο σε βαθύ μπλε και μικρές ανάγλυφες γραμμές στην αριστερή και τη δεξιά άκρη του για να διευκολύνεται η αναγνώρισή του και από άτομα με προβλήματα όρασης.

Η επαλήθευση των χαρακτηριστικών ασφαλείας γίνεται εύκολα με τρεις ελέγχους: την αφή, τον οπτικό έλεγχο και την εξέταση υπό γωνία. Τα χαρακτηριστικά αυτά θα ενσωματωθούν σε όλα τα χαρτονομίσματα της σειράς «Ευρώπη».

Τα παλιά χαρτονομίσματα των 5 ευρώ  θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν παράλληλα με τα νέα αλλά θα αρχίσουν σταδιακά να αποσύρονται.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!