Στρατιωτικά εμβατήρια έπαιζαν χθες τα μεγάφωνα του πλοίου Πρέβελης στο λιμάνι της Καρπάθου!

ΠΡΟΣ: 1. Υπουργό Ναυτλίας και Αιγαίου2. Αρχηγό Λιμενικού Σώματος3.Ναυτιλιακή Εταιρεία ΑΝΕΚ LinesΚΟΙΝ.:1. Κοινοβουλευτικές Ομάδες Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ2. Δήμο Καρπάθου3. ΜΜΕΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ


Θέμα: Προκλητική Συμπεριφορά του πλοίου «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» κατά την είσοδο του στο λιμάνι της Καρπάθου την Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Η Τ.Ο. ΣΥ.ΡΙΖ.Α Καρπάθου διαμαρτύρεται έντονα για την προκλητική συμπεριφορά του καπετάνιου του πλοίου ΠΡΕΒΕΛΗΣ κατά την ώρα πρόσδεσης του πλοίου στο λιμάνι της Καρπάθου.
Σήμερα ανήμερα της μαύρης επετείου του στρατιωτικού πραξικοπήματος της 21 Απριλίου '67, μπαίνοντας το πλοίου στο λιμάνι της Καρπάθου, τα εξωτερικά μεγάφωνα του πλοίου έπαιζαν στη διαπασών στρατιωτικά εμβατήρια, προκαλώντας τα Δημοκρατικά αισθήματα του Λαού της Καρπάθου. Είναι άξιον απορίας που το Λιμενικό σώμα του νησιού δεν αντέδρασε άμεσα παρά τις επανειλημμένες παρατηρήσεις του Γραμματέα της Τ.Ο του κόμματος μας στη Κάρπαθο. Παρακαλούμε να διερευνήσετε άμεσα για τυχόν ευθύνες του καπετάνιου τα πλοίου ΠΡΕΒΕΛΗΣ και του λιμενικού σώματος Καρπάθου.

Ο Γραμματέας Τοπικής Οργάνωσης ΣΥ.ΡΙΖ.Α Καρπάθου
Ηλίας Λογοθέτης

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!