Απολογισμός του 1ου Ελληνοτουρκικού Τουριστικού Φόρουμ στην Κω.

Μπήκαν οι βάσεις για το Ελληνοτουρκικό Τουριστικό Φόρουμ της Κω Με την ευχή το 1ο Ελληνοτουρκικό Τουριστικό Φόρουμ της Κω να γίνει η αρχή ενός νέου τουριστικού θεσμού,
αναχώρησε η Τουρκική αντιπροσωπία της TURSAB, του ισχυρότερου τουριστικού οργανισμού της Τουρκίας.

Οι τουριστικοί πράκτορες που εκπροσωπούσαν τα μεγαλύτερα γραφεία από ολόκληρη την Τουρκική επικράτεια, εντυπωσιάστηκαν από το τριήμερο πρόγραμμα της διοργάνωσης, η οποία εκτός από τις εργασίας του συνεδρίου περιελάμβανε ένα πλήρες πακέτο γνωριμίας των εκλεκτών προσκεκλημένων με την πόλη, τα χωριά, την κουλτούρα και τη γαστρονομία της Κω. Ένα πρόγραμμα που διοργανώθηκε από τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού Κω – Νισύρου και χρηματοδοτήθηκε εξολοκλήρου από χορηγούς.

Ικανοποιημένοι όμως ήταν και οι εκθέτες που συμμετείχαν στις εργασίες του workshop, που πραγματοποιούταν παράλληλα με το φόρουμ, όπου οι επιχειρήσεις από την Κω και τα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου είχαν την ευκαιρία να κάνουν επαγγελματικές επαφές με τους τουριστικούς πράκτορες της Τουρκίας.

Ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού ευχαριστεί το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου που ανέλαβε το μεγαλύτερο κόστος της διοργάνωσης, αυτό της φιλοξενίας της Τουρκικής αντιπροσωπίας, την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου για την προφορά της Ελληνικής βραδιάς στη Ζιά και την βιντεοσκόπηση του φόρουμ, τον όμιλο Kipriotis για την δωρεάν παραχώρηση των συνεδριακών/εκθεσιακών χώρων, τον Δήμο Κω και τον Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. για την διοργάνωση της εκδήλωσης απαγγελίας του Ιπποκρατικού Όρκου, το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα, το Εκθεσιακό Κέντρο Νεότερης Ιστορίας & Ιταλικής Αρχιτεκτονικής (πρώην Χάνι), τα γραφεία τουρισμού AeolosTravel, V-Tours, TigakiExpress και PythonTours για τις μεταφορές του τριημέρου, την εταιρία KosInfo για την υποστήριξη στο workshop και τον συντονισμό των χορηγών της τροφοδοσίας, Café Barista, MylosBeachBar, AnkoAcademy και Joacobs, τη Δημοτική Κοινότητα Αντιμάχειας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Πρόοδος» και τη ΒΙΜΕΛ για την φιλοξενία στο Παραδοσιακό Σπίτι της Αντιμάχειας, τους Αμπελώνες Τριανταφυλλόπουλου, το "XClub" για τη βραδιά καλωσορίσματος, τα τυπογραφεία Μπαλαλής και Κέντρο Γραφικών Τεχνών, την διπλωματούχο ξεναγό κ. Μόνικα Γκουραμάνη, την εταιρία ασφάλειας ICTSHellas και τον εκπρόσωπό της στην Κω κ. Μιχάλη Παρβαντώνη για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους μέσα και γύρω από τις συνεδριακές εγκαταστάσεις και τους 78 εκθέτες από την Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο, την Πάτμο, τη Ρόδο και τη Σύμη για τη συμμετοχή τους στο workshop.

Για την πολύτιμη βοήθειά τους την ημέρα του φόρουμ, ευχαριστούμε τους εθελοντές κ. Σαμή Παϊζάνογλου για τις μεταφραστικές διευκολύνσεις, την κ. Νίλουφερ Τλε, Σύμβουλο Δημοτικής Κοινότητας Κω για την παρουσίαση του νησιού στην Τουρκική γλώσσα, τον κ. Αλέξανδρο Καΐσερλη για τον χειρισμό του συστήματος προβολής καθώς και τις υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Κω, κυρίες Δήμητρα Γιάχου και Δήμητρα Παρασκευαδάκη για τη γραμματειακή υποστήριξη. Επίσης ευχαριστούμε τον Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. για την παραχώρηση του προβολικού μηχανήματος και την Περιφερειακή Ενότητα Κω για το φωτοτυπικό.
 
ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΩ – ΝΙΣΥΡΟΥ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!