Νομιμοποιείται το φακελάκι -Κανείς δεν τιμωρήθηκε για ανθοδέσμη ή για γλυκά

Σάλο έχει προκαλέσει η επίμαχη διάταξη που ψηφίστηκε στις 6 Μαρτίου και ουσιαστικά νομιμοποιεί το «φακελάκι» και το γρηγορόσημο,

αναφέροντας πως «δεν συνιστά δωροδοκία η απλή υλική παροχή προς έκφραση ευγνωμοσύνης».

Μάλιστα όπως είπε και ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής μιλώντας στον ΑΝΤ1, «κανένας υπάλληλος δεν τιμωρήθηκε για ανθοδέσμη ή για γλυκά» και πρόσθεσε ότι «πιστεύω πως πρέπει να προσδιοριστεί νομοθετικά το θέμα. Με αυτό τον τρόπο θα μπει ένα πλαφόν. Οι γιατροί παίρνουν χοντρά φακελάκια. Από την πίσω πόρτα το φακελάκι και το γρηγορόσημο νομιμοποιούνται».

Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ακόμη και στην περίπτωση που αποσυρθεί η εν λόγω διάταξη, για τους ίδιους παραβάτες έχουν παραγραφεί τα αδικήματα. «Και μία μέρα να ισχύει ο νόμος, παραγράφονται τα προηγούμενα αδικήματα».

 iefimerida.gr 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!