ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Θα θελαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες της Καλύμνου ότι ψηφίστηκε το νέο Νομοσχέδιο για τα ανασφάλιστα οχήματα και από της 15 Απριλίου ξεκινά η εφαρμογή του. Όπως προβλέπει το Νομοσχέδιο, στην περίπτωση που κυκλοφορεί Ανασφάλιστο Όχημα υπάρχουν οι εξής κυρώσεις:

1. Αφαίρεση της Άδειας Κυκλοφορίας και των Πινακίδων για 10 ημέρες, ενώ αν προκληθεί ατύχημα, η αφαίρεση θα είναι για 2 χρόνια και σε περίπτωση υποτροπής για 3 χρόνια. Για να παραδοθούν η Άδεια Κυκλοφορίας και οι Πινακίδες μετά από αυτά τα χρονικά διαστήματα θα πρέπει να προσκομιστεί Σήμα Ασφάλισης.
2. Θα επιβάλλεται χρηματικό Πρόστιμο, που είναι 250 ευρώ για τα δίκυκλα, 500 για τα επιβατικά και λοιπά Οχήματα και 1000 ευρώ για λεωφορεία και φορτηγά Δημοσίας Χρήσης.
Ο εντοπισμός των Ανασφάλιστων εκτός από την Αστυνομία θα γίνεται με ηλεκτρονική διασταύρωση Στοιχείων από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών. Εφόσον εντοπιστεί Ανασφάλιστο Όχημα, θα αποστέλλεται επιστολή που θα καλεί τον κάτοχο να Ασφαλίσει το Όχημα μέσα σε 8 ημέρες και να καταβάλλει πρόστιμο 250 ευρώ. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, τα στ στοιχεία θα δίνονται στην Αστυνομία, που θα επισπεύδει την επιβολή κυρώσεων και ποινών.
Παρακαλούμε για οποιαδήποτε απορία σας ή περεταίρω ενημέρωση, όπως επικοινωνήστε με το γραφείο μας, από όπου μπορείτε να βρείτε πολύ Ανταγωνιστικά Ασφάλιστρα από τις Μεγαλύτερες στο χώρο εταιρίες.

Με εκτίμηση

ΜΑΛΑΧΤΑΡΗ – ΨΑΡΟΜΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Εν. Χριστού (όπισθεν τράπεζας EUROBANK)
ΤΗΛ. 2243059402

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!