Το «EUROPEAN EXPRESS» θα αντικαταστήσει το πλοίο ΔΙΑΓΟΡΑΣ στην επιδοτούμενη γραμμή.

  Η εξυπηρέτηση της δρομολογιακής γραμμής«ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΑΤΜΟΣ- ΛΕΙΨΟΙ - ΛΕΡΟΣ - ΚΑΛΥΜΝΟΣ- ΚΩΣ - ΣΥΜΗ - ΡΟΔΟΣ» και επιστροφή, με σύναψη σύμβασης ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας»
η οποία μέχρι σήμερα γινόταν με το πλοίο ΔΙΑΓΟΡΑΣ της BLUE STAR FERRIES (αναχώρηση από Πειραιά κάθε Τρίτη) θα γίνεται με το πλοίο«EUROPEAN EXPRESS» της εταιρείας «ΣΙ ΛΙΝΚ ΦΕΡΡΙΣ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

O Λόγος είναι, γιατί τα αποτελέσματα του ανοικτού, δημόσιου, διεθνή μειοδοτικού διαγωνισμού για την εξυπηρέτηση της δρομολογιακής γραμμής «ΠΕΙΡΑΙΑΣ -ΠΑΤΜΟΣ - ΛΕΙΨΟΙ - ΛΕΡΟΣ - ΚΑΛΥΜΝΟΣ - ΚΩΣ - ΣΥΜΗ - ΡΟΔΟΣ» και επιστροφή, (επιδοτούμενο τμήμα «ΠΑΤΜΟΣ-ΛΕΙΨΟΙ - ΛΕΡΟΣ- ΚΑΛΥΜΝΟΣ - ΚΩΣ - ΣΥΜΗ - ΡΟΔΟΣ» και επιστροφή, με την εκτέλεση ενός δρομολογίου την εβδομάδα, κατακυρώθηκε στην νόμιμα εκπροσωπούμενη εταιρεία με την επωνυμία «ΣΙ ΛΙΝΚ ΦΕΡΡΙΣ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» θυγατρική της Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου Α.Ε' εφοπλίστρια του Ε/Γ- Ο/Γ πλοίου «EUROPEAN EXPRESS» I.M.O, για το χρονικό διάστημα μέχρι και 31/10/2013, έναντι μισθώματος τριάντα τεσσάρων χιλιάδων εννιακοσίων ογδόντα έξι ευρώ ( 34.986,00) ανά πλήρες δρομολόγιο.

H κατακύρωση έγινε μετά την απάντηση της επιτροπής ενστάσεων του υπουργείου Ναυτιλίας στα αιτήματα των ακτοπλοϊκών εταιρειών ΒLUE STAR FERRIES και ΝΕΛ, που απορρίφθηκαν στο διαγωνισμό για τις άγονες γραμμές στις 24/10/2012 για τυπικούς κυρίως λόγους. Έως σήμερα τα δρομολόγια εξυπηρετούντο από τις εν λόγω δύο εταιρείες με απευθείας ανάθεση.

Η ανάδοχος εταιρεία υποχρεούται στη δωρεάν μετακίνηση των κατοίκων της νήσου Λειψοί από και προς Πάτμο και Λέρο.Οι ημέρες εκτέλεσης δρομολογίων θα οριστούν μετά από σύμφωνη γνώμη της Διεύθυνσης Θαλασσίων Συγκοινωνιών. Ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, μετά την παρέλευση προθεσμίας ολοκλήρωσης του ελέγχου νομιμότητας της σύμβασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Χαρακτηριστικά πλοίου : ΜΗΚΟΣ: 159,5 μέτρα ΠΛΑΤΟΣ: 21,5 μέτρα και αναπτύσσει ταχύτητα 23 κόμβους. Έχει χωρητικότητα 1070 επιβατών και 350 οχημάτων. Ναυπηγήθηκε το 1974 στην Ιαπωνία . Κάνει δρομολόγια στη γραμμή Πειραιάς - Χίος - Μυτιλήνη.

πηγη: www.patmostimes.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!