Στην Κω ο Α. Καλαθιανάκης-Μίλησε για Αεροδρόμιο-ΔΗΦΟΔΩ-Ryanair κ.α

Την πρώτη του επίσκεψη εργασίας στην Κω πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΔ κ. Καλαθιανάκης Άγγελος

τονίζοντας την συχνή παρουσία του στην Κω το επόμενο διάστημα και νιώθοντας όπως μας είπε μεγάλη ευθύνη που διαδέχτηκε τον Γιώργο Χαλκιδιό.
Ο κ.Καλαθιανάκης σημείωσε μεταξύ άλλων πως οι επιχειρήσεις περνούν μεγάλη κρίση ενώ τώρα έχουν και την απειλή της κατάργησης του θεσμού του επιμελητηρίου αν και δεν επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό. Ταχρήματα αυτά όπως είπε προέρχονται από τα μέλη και μετατρέπονται σε δράσεις για αυτούς.

Υπάρχουν είπε συζητήσεις με την easyjet ενώ για την ryanair είπε ότι ξεκίνησαν νωρίτερα οι πτήσεις και υποστήριξε ότι η συμφωνία που έγινε με το ΕΒΕΔ ήταν πολύ καλή.
Για το θέμα ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου είπε πως δεν υπάρχουν 150 εκατομμύρια ευρώ ως εγγυητική επιστολή για να συμμετέχει το ΕΒΕΔ στον διαγωνισμό όμως γίνεται προσπάθεια συνεργασίας με αυτούς που διεκδικούν το αεροδρόμιο. Τον ρωτήσαμε να μας δώσει κάποια ονόματα όμως δεν μπορεί ακόμα να τα δώσει στην δημοσιότητα. Στόχος πάντως είναι το ΕΒΕΔ να συμμετέχει στο σχήμα.
Ο κ. Καλαθιανάκης ζήτησε να στηρίζουμε τα ντόπια προϊόντα και κυρίως τους ντόπιους παραγωγούς μας.
Για το θέμα του ΔΗΦΟΔΩ είπε ότι το ΕΒΕΔ παραμένει στη θέση του που είναι η πλήρης κατάργηση του. Περιμένουν τις αρμόδιες αποφάσεις αλλά μέχρι τότε το ΕΒΕΔ ζητάει πλήρη εικόνα από τους Δήμους για το που διατίθενται τα χρήματα αυτά.

Ο κ. Γιαλλίζης σε μία μικρή τοποθέτηση του σχετικά με το ξεκίνημα του τουρισμού φέτος είπε ότι δεν τον ευχαριστεί καθόλου η εικόνα της πόλης αυτή τη στιγμή στο νησί.

 
kosvoice.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!