Ξεπουλάνε γη στους Γερμανούς στα Δωδεκάνησα! Ο Γερμανοί είναι ..φίλοι μας!!!!

«Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας» προσπαθούν να πείσουν τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της Δωδεκανήσου δημοσιογράφοι του κρατικού καναλιού ΖDF που ειδικεύεται στην συνεχή φιλοξενία δηλώσεων

της καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ και στον προπαγανδισμό των θέσεων της για τις χώρες-δορυφόρους του ΔΝΤ . Με ενδιάμεσους και ξεναγούς Ελληνογερμανούς επενδυτές που επιδιώκουν άμεσο τζίρο και κέρδη στο real estate σμαραγδένιων περιοχών στη Ρόδο, την Κω και την Σύμη, οργανωμένο τηλεοπτικό συνεργείο πραγματοποιεί εκτενές αφιέρωμα στα ακίνητα μεγάλης αξίας της ακριτικής περιοχής με το σύνθημα «αγοράστε στην κρίση φθηνά». Σύμφωνα με ρεπορτάζ των τοπικών μέσων αλλά και της εφημερίδος «Ροδιακή», η δημοσιογράφος του ZDF κ. Antje Pieper «μαζί με τους συνεργάτες της, περιηγήθηκαν στην Παλιά Πόλη, τη Λίνδο και στη Σύμη ενώ έκαναν αρκετές ερωτήσεις σε τουρίστες και καταστηματάρχες στις περιοχές που επισκέφθηκαν. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το πώς θα φαινόταν στους ντόπιους αν έρθουν οι Γερμανοί να αγοράσουν ακίνητα, πως θα το έβλεπαν οι ντόπιοι, όλοι ήταν ιδιαίτερα θετικοί επισημαίνοντας το γεγονός ότι θα φέρουν χρήματα και επενδύσεις». Με λίγα λόγια η προπαγάνδα δομείται με χειρουργική ακρίβεια στο ντοκιμαντέρ της γερμανικής τηλεόρασης που θα παρουσιαστεί από τηλεοπτικό μέσο που το παρακολουθούν ημερησίως 4-5 εκατομμύρια Γερμανών της ομόσπονδης χώρας. Κατά την τηλεοπτική περιήγηση σε φιλέτα των Δωδεκανήσων επιχειρείται η άγρα πελατών ώστε να εξαγοραστούν με γερμανικά κεφάλαια ακίνητα ανυπολόγιστης αξίας έως και 15-30% κάτω από την αρχική τους τιμή τα οποία συμπεριλαμβάνονται στο Κτηματολόγιο που λειτουργεί στο νησί. Μάλιστα στο ντοκιμαντέρ φιλοξενούνται απόψεις ελληνογερμανού επιχειρηματία ο οποίος ισχυρίζεται ότι αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία η αγορά φιλέτων στη Ρόδο αναφέροντας ότι «η αύξηση στην αγορά ακινήτων σε σχέση με πέρυσι είναι στο 100%, ενώ οι τιμές κυμαίνονται από 300 έως 800 χιλιάδες ευρώ τις μετρητοίς!».

Πρέπει να σημειωθεί ότι σε πρόσφατο άρθρο του περιοδικού Spiegel γινόταν πάλι αναφορά στο real estate στην Ελλάδα και τη Ρόδο. To ρεπορταζ είχε τίτλο «Ζώντας στην Ελλάδα σαν Θεός».

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
makeleio


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!