Αναβάλλονται οι εκλογές στους Δήμους και τις Περιφέρειες

ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗΤο πιθανότερο σενάριο προβλέπει να γίνεται δεκτή η πρόταση Βενιζέλου για τη διεξαγωγή τους τον Ιούνιο του 2015

Αναβάλλονται, σύμφωνα με ισχυρές πλέον ενδείξεις και έγκυρες πληροφορίες, οι εκλογές στους δήμους και τις Περιφέρειες – ένα θέμα που συζητείται τους τελευταίους μήνες και το οποίο τέθηκε από την Κεντρική Ένωση Δήμων και από την Ένωση Περιφερειών.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, που προέρχονται από κοινοβουλευτικές πηγές, το εν λόγω θέμα θα συζητηθεί στην αυριανή σύσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τους συγκυβερνώντες Ευάγγελο Βενιζέλο, πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και Φώτη Κουβέλη, πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ.

Όπως όλα δείχνουν η απόφαση για αναβολή των εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, θεωρείται δεδομένη και εκείνο που παραμένει σε εκκρεμότητα είναι για πόσο χρόνο θα αναβληθούν και βεβαίως πότε θα γίνουν.

Όπως είναι γνωστό οι εκλογές στους Δήμους και τις Περιφέρειες είναι προγραμματισμένο να γίνουν τον Ιούνιο του 2014 μαζί με τις Ευρωεκλογές, αλλά οι Ενώσεις των Δημάρχων και των Περιφερειαρχών ζητούν την αναβολή τους, δεδομένου ότι γίνονται νωρίτερα από τη λήξη της 4ετούς θητείας τους που κανονικά λήγει τον Νοέμβριο του 2014.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης προτείνει να γίνουν οι εκλογές αντί του Ιουνίου του 2014 τον Νοέμβριο του 2014, οπότε συμπληρώνεται η 4ετία, όμως ο κ. Βενιζέλος προτείνει παράταση κατά ένα έτος, να γίνουν δηλαδή οι εκλογές τον Ιούνιο του 2015.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το επικρατέστερο σενάριο είναι να γίνει δεκτή η πρόταση Βενιζέλου. Το γεγονός αυτό δημιουργεί νέα δεδομένα στις κινήσεις που ήδη άρχισαν να γίνονται για την επιλογή υποψηφίων και τη συγκρότηση συνδυασμών, αφού ο Ιούνιος του 2015 είναι πολύ μακριά και κανένας δεν μπορεί να προβλέψει από τώρα ποιό θα είναι το πολιτικό σκηνικό την περίοδο εκείνη. Εκτός αυτού είναι άσκοπο να τραβήξει σε τόσο μάκρος μια προεκλογική περίοδος.

πήγη: www.kosvoice.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!