Πυρήνα σε Ρόδο, Κάλυμνο, Κω συγκροτεί το κόμμα του Λοβέρδου

  Απεσταλμένος του ήρθε το Σάββατο στη Ρόδο και είχε επαφές με γνωστά, απογοητευμένα, στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο γίνεται στην Κω και την Κάλυμνο


Πυρήνα στη Ρόδο προσπαθεί να σχηματίσει το κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου, ενώ ανάλογες κινήσεις έγιναν (και γίνονται) και σ' άλλα νησιά της Δωδ/σου,

όπως την Κάλυμνο και την Κω.

Υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που πρόσκειται φιλικά προς τον κ. Λοβέρδο και το κόμμα του ήρθε στη Ρόδο το Σάββατο και είχε επαφές με πολύ γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που είναι δυσαρεστημένα και αποστασιοποιημένα εδώ και πολύ καιρό.

Οι συναντήσεις έγιναν σε κεντρικό ξενοδοχείο με μυστικότητα, αλλά παρ' όλα αυτά διέρρευσαν.

Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο, λόγω της γενικότερης πολιτικής συγκυρίας, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες οι δυσκολίες δεν είναι ανυπέρβλητες. Από τις επαφές που έγιναν το Σάββατο διαφάνηκε ότι κάποια γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Ρόδο δεν αρνήθηκαν την πρόταση που τους έγινε, ενώ άλλα ζήτησαν λίγο χρόνο για να σκεφθούν και να απαντήσουν.

Οι επαφές δεν γίνονται βεβαίως με κομματικά στελέχη που παραμένουν στο ΠΑΣΟΚ, αλλά με όσους επέλεξαν την αποστασιοποίηση είτε λόγω πολιτικών διαφωνιών, είτε για προσωπικούς λόγους, που έχουν τις ρίζες τους σε πικρίες από εκλογικές αναμετρήσεις του παρελθόντος.

Επίσης, επαφές έγιναν και με απλούς οπαδούς του ΠΑΣΟΚ, γνωστούς όμως για τον δυναμισμό και την ενεργή συμμετοχή στα κομματικά πράγματα.

Στα χέρια των επιτελών του Λοβέρδου βρίσκονται λίστες με ονόματα, από τη Ρόδο, την Κω και την Κάλυμνο, που κρίνεται ότι υπάρχουν περιθώρια για συζήτηση μαζί τους, ώστε να προσχωρήσουν στο νέο κόμμα. Ανάμεσά τους υπάρχουν και πολλοί που έχουν μετακομίσει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εν λόγω λίστες δεν βρίσκονται στα χέρια πολιτευομένων που δεν έχουν σχέση με τη Δωδ/σο, αλλά αντίθετα βρίσκονται σε ανθρώπους που έχουν σχέση με τη Δωδ/σο και γνωρίζουν πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα, καθώς και το ιστορικό τους.

Rodosalarm

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!