ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

Με  την κατάθεση στεφάνων στο Ηρώον στην κεντρική πλατεία από μαθητές , προσκόπους κ.α. άνοιξε η αυλαία του εορτασμού  της Εθνικής Επετείου της 25ηςΜαρτίου 1821.


Το υπόλοιπο πρόγραμμα του εορτασμού , του οποίου τελετάρχης έχει οριστεί ο κ.Γιαννης Ασπροποταμιτης με βοηθούς τους κ. Χαραμαντα Δρόσο (καθηγητής Φυσ. Αγωγής)και  Χαλιπηλια  Ιωαννη  ( δημοτικός υπάλληλος ) έχει ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ :

10.30 Επίσημη δοξολογία στον Ι.Ν του Σωτηρος Χριστού χοροστατουντος του Σεβασμιοτατου Μητροπολίτη   Λ.Κ.Α' κ.κ.Παισιου , και του ιερού κλήρου , ενώ τον πανυγηρικο της ημέρας θα εκφωνήσει η καθηγήτρια κ. Πουγουνια  Ειρήνη, φιλόλογος του Νικηφορειου 1ου Λυκείου.
 


Στην συνέχεια θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρωον, ενώ στις 11.30 θα αρχίσει η παρέλαση .

Το πρόγραμμα του εορτασμού θα ολοκληρωθεί στις 19.00 μ.μ. με την διοργάνωση εκδήλωσης  για την επέτειο της Εθνικής μας Παλλιγενεσιας στον όροφο του Πνευματικού Κέντρου , από το Αγνωστηριο «ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ»  με θέμα «Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ» .

Ομιλήτρια θα είναι η κα. Παναγιώτα  Μητρογιαννη (καθηγήτρια-ιστορικός του 1ου Νικηφορειου Γυμνασίου), ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από το γυναικείο τμήμα της Δημοτικής Χορωδίας Καλύμνου, υπο την διεύθυνση της μουσικού κας. Ειρήνη Καβουκλη.
 
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!