Αναβολή πήρε ο Δήμαρχος για να απολογηθεί για την υπόθεση του ΧΥΤΑ

Αναβολή για αύριο πήρε ο δήμαρχος Καλύμνου για να απολογηθεί για την υπόθεση του ΧΥΤΑ.  βάση των όσων κατέθεσε ο Γιάννης Γαλουζής στην απολογία του για το ίδιο θέμα.
 
Ας θυμηθούμε την δήλωση του Δημάρχου για αυτή την εξέλιξη που δόθηκε και εγγράφως στα τοπικά ΜΜΕ πριν από μια βδομάδα και έχει ως εξής :

«Σας κάλεσα εκτάκτως σήμερα το μεσημέρι, για να σας κάνω μία πολύ σύντομη, αλλά ενδιαφέρουσα δήλωση, σχετικά με κάποια εξέλιξη στο πλαίσιο της τακτικής ανάκρισης που διενεργείται από τον Τακτικό Ανακριτή Κω ,για το θέμα του ημιτελούς έργου του ΧΥΤΑ.

Πριν από λίγο έλαβα μία κλήση από τον Ανακριτή Κω με την οποία καλούμε την 20 Μαρτίου 2013,την επόμενη Τετάρτη, να παρουσιαστώ στο Γραφείο του και να απολογηθώ για την κατηγορία που μου απαγγέλει και είναι:

«1.Ηθική αυτουργία σε απιστία σχετικά με την υπηρεσία τελεσθείσα από κοινού από την οποία η προκληθείσα ελάττωση της περιουσίας του Δημοσίου υπερβαίνει συνολικά την αξία των 120.000 ευρώ και

2. Ηθική αυτουργία σε απάτη σε βάρος των οικονομικών συμφερόντων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων ,τελεσθείσα από κοινού ,πράξεων για τις οποίες ασκήθηκε ποινική δίωξη αυτεπαγγέλτως.»

Η απαγγελία της κατηγορίας αυτής στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο, σε όσα κατέθεσε στην απολογία του ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Γαλουζής ,ο οποίος είπε, ότι με δική μου δήθεν υπόδειξη ,ψήφισε την αλλαγή του οικονομικού αντικειμένου στο έργο του ΧΥΤΑ, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 2ας Μαρτίου 2006

. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτι τέτοιο δεν είπα ούτε στους πολύ στενούς μου συνεργάτες και αδελφικούς φίλους κ.κ Παντελή Ζωϊδη και Γιώργο Θανάτση, οι οποίοι ούτε καν με πήραν τηλέφωνο την ημέρα εκείνη, ίσως γιατί δε χρειαζόταν καν.

Να θυμίσω ότι στο εν λόγω Δημοτικό Συμβούλιο που ήταν και έκτακτο, δεν παρευρισκόμουν.

Είναι προφανές ότι η ψευδής και κακοηθέστατη αυτή αναφορά του κ. Γαλουζή στο πρόσωπο μου, μοναδικό σκοπό είχε να με εμπλέξει σε μία υπόθεση ενός αμαρτωλού έργου, για το οποίο μαζί με το συνάδελφο Ιωάννη Τάτση , κάναμε επωνύμως καταγγελίες την Ελληνική Δικαιοσύνη, για πληρωμές εργασιών ύψους 500.000 ευρώ , που ποτέ δεν πραγματοποιήθηκαν.

Για την ψευδέστατη και συκοφαντική αναφορά του κ. Γαλουζή επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου.

Δεν θέλω να προσθέσω κάτι άλλο και θα μου επιτρέψετε να μην δεχθώ ερωτήσεις , επειδή όπως προείπα την επόμενη Τετάρτη θα μεταβώ στον Ανακριτή για να καταθέσω την απολογία μου για τις αβάσιμες κατηγορίες που μου έχουν απαγγελθεί.

Σας ευχαριστώ που ήλθατε και σας εύχομαι σε σας και σε όλο τον Καλυμνιακό λαό καλό τριήμερο

Ο Δήμαρχος

Δημήτρης Διακομιχάλης

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!