Ενας τραυματίας στον συνωστισμό για μια σακούλα λαχανικά!

Πρωτοφανείς εικόνες εν έτη 2013 με πολίτες να σηκώνουν στριμωγμένοι τα χέρια ψηλά για λίγα φρούτα και λαχανικά!


Αυτό που έγινε το πρωί στην πλατεία Βάθη δεν περιγράφεται με λόγια...

Παραγωγοί και πωλητές λαϊκών αγορών είχαν στήσει τους πάγκους τους έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην οδό Αχαρνών, διεκδικώντας μείωση του κόστους παραγωγής αγροτικών προϊόντων.

Από τις 10 μοίραζαν δωρεάν οπωρολαχανικά σε ανέργους, πολύτεκνους και συνταξιούχους. Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε ήταν πολύς και τα τρόφιμα εξαντλήθηκαν γρήγορα.

Μόλις οι πάγκοι άδειασαν, άνεργοι, συνταξιούχοι και άποροι συγκεντρώθηκαν έξω από ένα φορτηγό με τρόφιμα και σηκώνοντας τα χέρια τους ψηλά ζητούσαν απεγνωσμένα μία σακούλα με λαχανικά και φρούτα.

Μάλιστα στον συνωστισμό ένας άντρας έπεσε κάτω και χτύπησε στο κεφάλι.

Μεταξύ άλλων οι συγκεντρωμένοι ζητούν 50% μείωση της τιμής στο πετρέλαιο για τα αγροτικά μηχανήματα, μείωση των εισφορών στον ΕΛΓΑ και κατάργηση της υποχρεωτικής δήλωσης καλλιέργειας, μείωση ΦΠΑ από 23% σε 6% στα αγροτικά μηχανήματα και εφόδια, μείωση ΦΠΑ στη διάθεση των αγροτικών προϊόντων προς όφελος των καταναλωτών και κατάργηση των ταμειακών μηχανών.
 
protothema.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!