ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Χατζηιωάννου στην 5η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας 2007-2013

Την Παρασκευή στις 25 Ιανουαρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Αν. Χατζηιωάννου θα παρευρεθεί, μετά από σχετικό κάλεσμα, στην Αθήνα προκειμένου να λάβει μέρος στην 5η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας 2007-2013.

Στόχος της επιτροπής παρακολούθησης αποτελεί η βιώσιμη εκμετάλλευση των έμβιων υδρόβιων πόρων και η υδατοκαλλιέργεια στο πλαίσιο της αειφόρου ανάπτυξης λαμβάνοντας φυσικά υπόψη, τις περιβαντολλογικές, οικονομικές και κοινωνικές πτυχές κατά ισόρροπο τρόπο. Η αειφόρος ανάπτυξη αυτής της Κοινής Αλιευτικής Πολιτικής θα επιδιωχθεί με το νέο Ευρωπαϊκό Ταμείο Αλιείας το οποίο θα επικεντρώνεται σε συγκεκριμένους άξονες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης και μέλος της επιτροπής παρακολούθησης, με τη συμμετοχή του στο εν λόγω πρόγραμμα, θα εκπροσωπεί την ένωση των Περιφερειών Ελλάδος.


Ο

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Αντώνης Σ. ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!