Την επόμενη εβδομάδα η απάντηση για τις άγονες γραμμές

Συνεχίζουν για λίγες ημέρες χωρίς επιδότηση Διαγόρας και European Express

Την επόμενη εβδομάδα, στις 6 ή 7 Νοεμβρίου, η επιτροπή ενστάσεων του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου θα απαντήσει στα αιτήματα των ακτοπλοϊκών εταιρειών, που απορρίφθηκαν στο διαγωνισμό για τις άγονες γραμμές στις 24/10/2012 για τυπικούς, κυρίως, λόγους.

Η BLUE STAR FERRIES απο σήμερα έως τις 7 Νοεμβρίου, συνεχίζει τα δρομολόγια του πλοίου «Διαγόρας», χωρίς κρατική επιδότηση, στις γραμμές Πειραιάς - Κάλυμνος - Κως - Νίσυρος - Ρόδος - Καστελόριζο, Πειραιάς - Πάτμος - Λειψοί-Λέρος - Κάλυμνος - Κως - Σύμη - Ρόδος και Πειραιάς - Αστυπάλαια - Κάλυμνος - Κως - Νίσυρος - Τήλος - Ρόδος.

Τις συγκεκριμένες γραμμές στο διαγωνισμό, διεκδικούν η BLUE STAR FERRIES με το πλοίο «Διαγόρας» και η C-LINK FERRIES θυγατρική της NEL με το πλοίο «European express».

Στελέχη της BLUE STAR FERRIES, είχαν ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα ότι το πλοίο «Διαγόρας» δεν μπορούσε να συνεχίσει τα δρομολόγιά του καθώς η σχετική σύμβαση που είχε υπογραφεί με την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας ήταν μέχρι τις 31/10/2012 και όχι πέραν απο αυτήν.

Το δρομολόγιο στη γραμμή Σύρος - Ευδηλος - Αγ. Κήρυκος - Φούρνοι - Καρλόβασι - Βαθύ με το πλοίο «European express» συνεχίζει για 15 ημέρες και χωρίς κρατική επιδότηση η C-LINK FERRIES θυγατρική της NEL.

Τη συγκεκριμένη γραμμή διεκδικούσαν η C-LINK FERRIES και η εταιρεία Αιγαίον Πέλαγος με το πλοίο «Ιεράπετρα».

Πηγές του υπουργείου, έχουν τονίσει ότι αν σε κάποια γραμμή δεν υπάρξει ενδιαφέρον ή απορριφθεί κάποια εταιρεία, τότε γίνεται απευθείας ανάθεση για τέσσερις μήνες στην εταιρεία που δραστηριοποιείτο ήδη στη γραμμή. newsbeast.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!