Παροχή βοήθειας από το Λιμενικό σε σκάφος ανοικτά της Ψερίμου.

  Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κω, από τον κυβερνήτη του Θ/Γ – Τ/Ρ «ΣΕΛΕΝΑ» Ν.Π. 4849, ότι το υπό τη διακυβέρνηση του σκάφος βρισκόταν ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης στη θαλάσσια περιοχή νότια νοτιοδυτικά της ν. Ψέριμου.


Άμεσα στη περιοχή έσπευσε πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το οποίο εντόπισε το ανωτέρω σκάφος και διαπίστωσε ότι επέβαιναν σ' αυτό τρία (03) άτομα, καλά στην υγεία τους.

Στο σημείο κατέπλευσε και το Ρ/Κ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡ.» Ν.Π. 8481 το οποίο ρυμούλκησε το «ΣΕΛΕΝΑ»  με ασφάλεια και συνοδεία του Π.Λ.Σ. στις εγκαταστάσεις της μαρίνας Κω.

Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε ρύπανση, ενώ από το Λιμεναρχείο ΚΩ απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το σκάφος νηογνώμονα.
 
hcg.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!