ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΑΝΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ «DODEKANISOS SEAWAYS» ΓΙΑ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ.

  Στην περιβόητη λίστα Λαγκάρντ με τα ονόματα καταθετών στις ελβετικές τράπεζες, η οποία είδε σήμερα το φώς της δημοσιότητας από το περιοδικό HOT DOC (αριθμός 473) περιλαμβάνεται και το όνομα Σπανός Γεώργιος.


Σπεύδω να διευκρινίσω ότι πρόκειται για συνωνυμία και ουδεμία σχέση έχει με το πρόσωπο μου και την εταιρεία "DODEKANISOS SEAWAYS".

Πρόκειται συγκεκριμένα για τον SPANOS GEORGIOS (ENTREPRENEUR DANS LE DOMAINE MARITIME) η εταιρεία του οποίου δραστηριοποιείται σε άλλη περιοχή της χώρας και με την ποντοπόρο ναυτιλία και έχει έδρα τον Πειραιά.

Παρακαλώ θερμά, ιδιαίτερα τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης που ενημερώνουν την κοινή γνώμη να δώσουν έμφαση στη διευκρίνιση αυτή αποφεύγοντας οποιαδήποτε ταύτιση μου με το ανωτέρω πρόσωπο, προς αποφυγή τυχόν παρερμηνειών και παρεξηγήσεων.

Διευκρινίζω, επίσης, ότι ουδέποτε είχα ούτε έχω κανέναν τραπεζικό λογαριασμό σε τράπεζες εξωτερικού.

Ότι απέκτησα εργαζόμενος σκληρά από παιδί είναι επενδυμένο στον τόπο μου, ως μικρή συμβολή μου στην ανάπτυξη και προκοπή του.
 
 
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία,

Γεώργιος-Σαράντης Σπανός

του Χρήστου

Πρόεδρος της

"Dodekanisos Seaways"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!