Άρχισε η έρευνα για τον εντοπισμό του μικρού Μπεν σε περιοχή της Κω.

1η μέρα: Επιφανειακές έρευνες με τους ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους κ τους εθελοντές διασώστες & καταδρομείς, υπό την επίβλεψη των Βρετανών...Πιο πολλά τα κανάλια (κάμερες, μικρόφωνα, δορυφορικά) και οι "παπαράτσι" από τους αστυνομικούς...


στη σημερινή επιχείρηση αναζήτησης ευρημάτων για τον μικρό Μπεν στην περιοχή του Ηρακλή, κοντά στο παλιό σπίτι όπου έμενε η οικογένεια τότε που χάθηκε το παιδί (Ιούλιος του 1991).

Η τελευταία μαρτυρία επίσης από μία γειτόνισσα ότι το παιδί το είχαν δει να παίζει λίγο πιο πάνω από το σπίτι του, ενώ εκείνη την ώρα γίνονταν χωματουργικές εργασίες από τη μπουλντόζα του εργολάβου κ. Μπάρκα.

Σήμερα το πρωί μετά τις "απευθείας μεταδόσεις" από τα Αγγλικά κανάλια ξεκίνησαν οι έρευνες ανίχνευσης, αρχικά με τους ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους από τη Βρετανική Αστυνομία (συνολικά γύρω στα 20 άτομα) που βρίσκονται στην Κω και στη συνέχεια το "χτένισμα" της περιοχής με ραβδιά από τους εθελοντές της ΕΟΔ Κω και της Λέσχης Καταδρομέων υπό την καθοδήγηση των Βρετανών 

Εντός των επόμενων 5-6 ημερών (όσο εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν οι έρευνες) αναμένεται να γίνει το γενικό "σκανάρισμα" της περιοχής από τα μηχανήματα που έχουν φέρει γι αυτό το σκοπό, ώστε σε περίπτωση που υπάρξουν κάποια ευρήματα να γίνει η ταυτοποίηση γενετικού υλικού (από την ΕΛ.ΑΣ.) .

Για όλα τα πιθανά ενδεχόμενα απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο αστυνομικός ο γενικός διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης του Σάουθ Γιόρκσαιρ Ματ Φένγουϊκ "η υπόθεση δεν έχει κλείσει, όλα είναι πιθανά..." 

Παρόντες ήταν σήμερα το πρωί επί τόπου οι Διοικητές Αστυνομίας και Πυροσβεστικής Σ. Σεντονάς και Γ. Τσιάμης, ο Αντιδήμαρχος Σ. Πης μαζί με τον υπεύθυνο του δημοτικού εργοταξίου Ν. Οικονόμου, δυνάμεις της Αστυνομίας της Πυροσβεστικής, και οι εθελοντικές ομάδες της Λέσχης Καταδρομέων και της ΕΟΔ Κω.

Επίσης εκεί βρίσκονται ο εκσκαφέας του Δήμου με τον χειριστή Κυριάκο Παπούλη κι ένα ιδιωτικό μηχάνημα για την ανασκαφή, ενώ από τα συνεργεία πρασίνου και καθαριότητας του δήμου έγινε καθαρισμός των εν λόγω αγροκτημάτων για τη διευκόλυνση των ερευνών.

Ενώ εντός των ημερών -όπως δήλωσε στα Βρετανικά ΜΜΕ- αναμένεται να έρθει στην Κω και η μητέρα του Μπεν, Κέρι.
 
aegeanews.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!