Ποιος είναι ο γυμνός διαδηλωτής του Συντάγματος

Την ώρα που εκτεταμένα επεισόδια ήταν σε εξέλιξη γύρω από την πλατεία Συντάγματος περίπου στις 14.00 το μεσημέρι της Τρίτης, ένας άντρας πέταξε τα ρούχα του και άρχισε να τρέχει γυμνός έξω από την Βουλή, στην οδό Καραγεώργη Σερβίας.


Ο διαδηλωτής άρχισε να τρέχει γυμνός από τη Σταδίου και συνέχισε κατά μήκος της Βασιλέως Γεωργίου, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των χιλιάδων διαδηλωτών, αλλά και των δυνάμεων των ΜΑΤ.

Ο άντρας αποφάσισε να διαδηλώσει με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο, ενώ δεν έλειψαν οι επευφημίες από τον κόσμο που βρισκόταν στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο διαδηλωτής που στην κυριολεξία βγήκε από τα ρούχα του, διαμαρτυρόμενος για τα μέτρα λιτότητας και την έλευση της Γερμανίδας Καγκελαρίου στην Αθήνα, είναι Βρετανός πολίτης.

Να σημειωθεί ότι ο γυμνός της πλατείας Συντάγματος προσήχθη από τους άνδρες της αστυνομίας, λίγη ώρα μετά τις 20.00.
 
news247.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!