Δελτίου τύπου για το αναρριχητικό φεστιβάλ Καλύμνου.

Στη Κάλυμνο, τον κορυφαίο ελληνικό αλλά και ευρωπαϊκό προορισμό για αναρρίχηση, πρόσφατα ολοκληρώθηκε το Ετήσιο Αναρριχητικό Φεστιβάλ 2012, το οποίο αποτελεί πια θεσμό ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα και λάτρεις του αθλήματος.


Φέτος και για τα επόμενα τρία χρόνια τη διοργάνωση ανέλαβε η ελβετική εταιρεία αθλητικού εξοπλισμού North Face http://www.thenorthfacejournal.com/category/kalymnos/#&panel1-1 σε συνεργασία με τον Δήμο Καλυμνίων, τα οχήματα 4Χ4 της JEEP, κλπ αλλά και με σημαντικούς χορηγούς επικοινωνίας που ενημερώνουν το πλατύ διεθνές κοινό της αναρρίχησης και όχι μόνο.

Η Κάλυμνος, ένας αυθεντικός προορισμός του Αιγαίου, με σύμμαχο τη φυσική αρμονία της θάλασσας και του βράχου, πρωτοστατεί έμπρακτα στην ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού της χώρας μας πέρα των στενών ορίων της γνωστής «τουριστικής σεζόν», αξιοποιώντας τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.
 
xttravel

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!