Κλοιός θανάτου για την Ελλάδα στο Αιγαίο

Η Τουρκική κυβέρνηση ανήγγειλε επίσημα την δημιουργία 23 πυρηνικών σταθμών της, που θα είναι στο βεληνεκές μια βόμβα για την Ελλάδα και γενικότερα για την Ανατολική Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή.
 
Οι επιστήμονες έχουν μετρήσει ότι σε περίπτωση ατυχήματος σε έναν πυρηνικό σταθμό της Τουρκίας που θα βρίσκεται κοντά στα παράλια του Αιγαίου, θα χρειασθούν 24ωρες για να σκεπάσει το θανατηφόρο πυρηνικό νέφος τα νησιά του Αιγαίου και συνέχεια την Κεντρική και Ηπειρωτική Ελλάδα.

Κι ενώ η  Ελλάδα δεν  έχει διατυπώσει καμία διαμαρτυρία για το πυρηνικό αυτό πρόγραμμα της Τουρκίας κοντά στα ελληνικά παράλια, ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων κ. Ντ. Γιλντίζ, επιβεβαίωσε προ ημερών ότι η Τουρκία κατασκευάζει πυρηνικούς σταθμούς στις περιοχές Σινώπης της Μαύρης Θάλασσας, στο Ανούγιου απέναντι από την Κύπροαλλά και στα παράλια που βλέπουν προς το Αιγαίο σε απόσταση λίγων μιλίων από ταελληνικά νησιά.

Μάλιστα πριν από την επίσημη αναγγελία των πυρηνικών σταθμών ο Τούρκος πρωθυπουργός Τ. Ερντογάν, επεσήμανε ότι το χρέος της Τουρκίας προς το ΔΝΤ από 23,5 δις δολ το 2002, φέτος έπεσε στο 1,7 δις. Δολ και θα έχει αποπληρωθεί πλήρως μέχρι τον Απρίλιο του 2023.
 
newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!