Στο 22,5% η ανεργία τον Απρίλιο …. επίσημα!!

Ποιος ασχολείται με την ανεργία σε αυτή την χώρα... πεθαμενο θέμα αλλά είναι τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τα ΜΜΕ. ¨Επεσε ο Γιώργος από το ποδήλατο και χτύπησε, ο Γιώργος έκανε κανό, η Βίκυ Σταματή θα βγεί από την φυλακή; Και τέλος κολάρες και βυζιά από τις παραλίες που πάνε οι Έλληνες να δροσιστούν! Έλα και του χρόνου το 30% είναι κοντά!

Περίπου οκτακόσιοι πενήντα άνθρωποι χάνουν τη δουλειά τους κάθε μέρα στην Ελλάδα! Το συγκλονιστικό αυτό συμπέρασμα προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής που δείχνουν ότι από τον Απρίλιο του 2011 μέχρι τον Απρίλιο του 2012 έμειναν αναγκαστικά εκτός εργασίας 308 χιλιάδες Έλληνες οι οποίοι προστέθηκαν στις μακρές λίστες των ανέργων...Οι εξελίξεις στο θέμα της ανεργίας θεωρούνται δραματικές.

- thenetwar

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!