Αλλαγή Διοίκησης στο 5/42 ΣΕ

Με το προβλεπόμενο τελετουργικό και σε μία σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11 το πρωί στο Στρατόπεδο «ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΙΖΑΝΙΑ»,στην Κάλυμνο, έγινε η Αλλαγή της Διοίκησης του 5/42 ΣΕ.


Μετά το τελετουργικό της έλευσης της πολεμικής σημαίας του ηρωικού 5/42 Συντάγματος Ευζώνων και την εκκλησιαστική δέηση, ο Ταξίαρχος Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ Ευάγγελος Σπανός παρουσίασε το νέο Διοικητή Σχη(ΠΖ) Ευγένιο Κων/νο ,που αντικαθιστά το Σχη (ΠΖ) Προκόπη Παπαθανασίου.

Να σημειώσουμε ότι ο παραδίδων Διοικητής Προκόπης Παπαθανασίου που υπηρέτησε στην θέση του Διοικητή του Συντάγματος από τον Μάρτιο 2011,ενώ είχε υπηρετήσει και στο παρελθόν ως Διοικητής του ΤΕ Καλύμνου, κατά την περίοδο 1997-1999,αναμένεται να προαχθεί στο βαθμό του Ταξιάρχου στις ετήσιες κρίσεις που αναμένεται να ξεκινήσουν στις 16 Ιουλίου.

Ο νέος Διοικητής Ευγένιος Κωνσταντίνος τοποθετήθηκε στο 5/42 ΣΕ μετά την αποφοίτηση του από τη Σχολή Εθνικής Άμυνας. Παρόντες στην τελετή οι Τοπικές Αρχές και αρκετός κόσμος.
 
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!