Στην Κάλυμνο μέλη της βασιλικής οικογένειας του Κουβέιτ με την θαλαμηγό «HASABI II»

Στην Κάλυμνο κατέπλευσε την Τετάρτη το απόγευμα η θαλαμηγός «HASABI II»,μεταφέροντας μέλη της βασιλικής οικογένειας του Κουβέιτ.


Η θαλαμηγός με τους Υψηλούς επιβάτες της, διανυκτέρευσε στην Κάλυμνο και αναχώρησε την Πέμπτη το πρωί με προορισμό τη Σάμο, συνεχίζοντας την κρουαζιέρα  σε νησιά του Αιγαίου .

Πριν την Κάλυμνο τα μέλη της βασιλικής οικογένειας του Κουβείτ είχαν επισκεφτεί την Σαντορίνη αλλά και άλλα νησιά των Κυκλάδων.

Οι επιβάτες του σκάφους με μεγάλη διακριτικότητα έκαναν την βόλτα τους στην παραλία του νησιού, ενώ το πλήρωμα του σκάφους έκανε αρκετές προμήθειες ιδιαίτερα σε τρόφιμα και φρούτα.

Να σημειώσουμε ότι η θαλαμηγός αν και είναι ναυπήγησης του 1950 διαθέτει πολυτελέστατους εσωτερικούς χώρους , για πολλά χρόνια ήταν γνωστή ως Henriette και ανήκε στην οικογένεια Λάτση και γύρω στο 2006 εισήλθε στην αγορά ναυλωμένων.
 
kalymnos-news.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!