ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ (ΑΡΓΟΣ)

Τις πύλες της για 4η συνεχόμενη χρονιά άνοιξε η κατασκήνωση της Μητροπόλεως Λερου, Καλύμνου &Αστυπάλαιας , στα παιδιά των κατηχητικών σχολείων της Ι. Μητροπόλεως, που λειτουργούν στην Αγ. Παρασκευή Άργους  Καλύμνου.


Σημαντική πρωτοβουλία της Μητροπόλεως Λ.Κ.Α  για τα δεδομένα της Καλύμνου, που λειτουργεί ως πρόγραμμα ψυχοκοινωνικής αγωγής και γενικότερης κοινωνικοποίησης, μέσα στα πλαίσια της Ορθόδοξης Παράδοσης του τόπου μας, ενώ ταυτόχρονα  αποτελεί προσφορά της Τοπικής Εκκλησίας στον αγώνα για μετάδοση νοήματος ζωής στα παιδιά και τους νέους.


H ζωή των παιδιών έστω και για λίγες ημέρες  είναι πλούσια σε εμπειρίες, στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον της Κατασκήνωσης τα παιδιά γεύονται τη χαρά της ομαδικής ζωής, μαθαίνουν να ζουν μαζί, διασκεδάζουν με τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό, προβληματίζονται και ευαισθητοποιούνται σε σύγχρονα θέματα, ψυχαγωγούνται και εκπαιδεύονται μέσα από πρωτότυπες ομαδικές δραστηριότητες και οικολογικές πρωτοβουλίες και κυρίως μαθητεύουν στην τέχνη της αληθινής επικοινωνίας.


64 παιδιά (αγόρια) που τελείωσαν την Δ', Ε' και ΣΤ' δημοτικού , φιλοξενούνται ήδη στην κατασκήνωση της Μητροπόλεως μας από το διάστημα 2-5 Ιουλίου, ενώ στην συνέχεια και από 5-10 Ιουλίου σειρά θα έχουν αγόρια Γυμνασίου-Λυκείου, και από 10-16/7 κορίτσια δημοτικού θα ολοκληρώσουν τον κύκλο φιλοξενίας στην κατασκήνωση.


Τα παιδιά καθ'ολην την διάρκεια παραμονής τους στην κατασκήνωση , θα συμμετέχουν στο ειδικό ημερήσιο πρόγραμμα της Μητροπόλεως, μέσα σε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα που στήθηκε με πατρική αγάπη προεξέχοντος του μητροπολίτη κ.κ.Παισιου , και την φροντίδα ιερέων κυρίως του εφημερίου Ισίδωρου Γλυνατση.


6 μεγάλες σκηνές , σύγχρονες τουαλέτες και ντούσεριες, μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου, πίστα αναρρίχησης, χώρος αντισφαίρισης κ.α. είναι μερικές από τις σκηνές που μπορεί κανείς να αντικρύσει επισκεπτόμενος της κατασκήνωσης στην Αγ. Παρασκευή Άργους  Καλύμνου.

Επίσης, σημειώνεται ότι τα έξοδα κάλυψης των αναγκών σε ημερήσια βάση έχει αναλάβει εξολοκλήρου η Μητρόπολη, ενώ η εθελοντική προσφορά των γυναικών που είναι υπεύθυνες για την σίτιση των παιδιών, του αρχηγού της Κατασκήνωσης Κώστα Φραγκατση και των ομαδαρχών, συνθέτει το παζλ της σημαντικής αυτής και θεάρεστης πράξης της Μητροπόλεως.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!