Ν. Μακαρούνας: «Τα προβλήματα της Καλύμνου είναι πολύ σύνθετα» (vd)

  Ο δημοσιογράφος του TV 12 από την Κάλυμνο, Νικόλας Μακαρούνας αναφέρθηκε στην εκπομπή «Αποκαλύπτω» και στον Κώστα Χαρδαβέλλα, στα σύνθετα προβλήματα της Καλύμνου με το κυριότερο να μην είναι άλλο από την ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Πειραιά.


«Εν έτη 2012 έχουμε 3 δρομολόγια σε εβδομαδιαία βάση όταν πριν από 5-6 χρόνια είχαμε γύρω στα 20 κάθε εβδομάδα» τόνισε, συμπληρώνοντας «πως μπορεί ένα νησί να πάει μπροστά όταν δεν έχει λύσει ακόμη την ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Πειραιά;»

Επίσης σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα λέγοντας πως οι Καλύμνιοι έστειλαν το μήνυμα «συνεργαστείτε». Συμπλήρωσε πως η ΝΔ κυριάρχησε σε επίπεδο νομού, με δεύτερη δύναμη το ΣΥΡΙΖΑ. Με ενδιαφέρον σχολιάστηκε το αποτέλεσμα του ΠΑΣΟΚ το οποίο στα Δωδεκάνησα ήρθε τρίτο, ενώ μέχρι τώρα ήταν ένα εκ των παραδοσιακών του «κάστρων».
 
 
newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!