Μας αφήνουν λίγες ώρες να πούμε «ναι» ή «όχι»...Με το μαχαίρι στο λαιμό οι Έλληνες πολιτικοί !

Του Κώστα ΧαρδαβέλλαΜέχρι τα μεσάνυχτα απόψε και πριν ανοίξουν τα διεθνή χρηματιστήρια πρέπει να βγει καπνός από το ελληνικό πολιτικό σύστημα για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας ή για μία νέα περίοδο ακυβερνησίας και τρίτες εκλογές τον Ιούλιο.


Βρυξέλλες και Νέα Υόρκη, παρασκηνιακά, μέσω τρίτων υπηρεσιακών και τραπεζικών παραγόντων κι όχι επίσημα με δηλώσεις Μπαρόζο και Λαγκάρντ ενημέρωσαν σήμερα πρωί - πρωί, στελέχη των κομμάτων που θα πρωταγωνιστήσουν στις σημερινές εκλογές (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) ότι τα μεσάνυχτα απόψε οι Έλληνες πολιτικοί αρχηγοί ανεξάρτητα του όποιου εκλογικού αποτελέσματος, πρέπει να δώσουν το μήνυμα με τις δηλώσεις τους ότι από αύριο θα προχωρήσουν σε κάθε περίπτωση στο σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.

Σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξουν βίαια και άμεσα μέτρα κατά της Ελλάδας, αυτή τη φορά με επίσημες δηλώσεις παραγόντων του ΔΝΤ, της Κομισιόν και της ΕΚΤ με τα οποία θα στερείται κάθε βοήθειας και διαπραγμάτευσης η χώρα μας από την ΕΕ.

Η επιμονή αυτή των ξένων δανειστών μας θέλει να προστατεύσει τα διεθνή χρηματιστήρια και το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα από σεισμικές δονήσεις που θα προκληθούν το πρωί της Δευτέρας σε περίπτωση νέου πολιτικού αδιεξόδου στην Ελλάδα.

Ήδη έχουν ενημερωθεί όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, αλλά το θέμα αυτή τη στιγμή διατηρείται σε άκρα μυστικότητα γιατί δεν πρέπει να εμφανιστεί ότι η Ελλάδα εκβιάζεται από τους ξένους.
- NewsBomb. gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!