Αν κάθε Έλληνας καταφέρει μέσα στο 2012 να αγοράσει ελληνικά προϊοντα....

Αν κάθε   Έλληνας  - κάτοικος Ελλάδος (~ 12 εκατ.)   καταφέρει μέσα στο 2012 να αγοράσει ελληνικά προϊόντα αξίας 1.000 ευρώ στη θέση ξένων προϊόντων που αγόρασε πέρυσι, τότε θα προστεθεί στην προβληματική ελληνική οικονομία το αστρονομικό ποσό των 12   δισεκατομμυρίων ευρώ !

Ολόκληρο το περιβόητο ΕΣΠΑ που υποτίθεται ότι θα αναζωογονούσε τη χώρα, είναι 18   δισεκατομμύρια για τέσσερα χρόνια.
Στροφή στο ελληνικό τρόφιμο, στο ελληνικό ποτό, στροφή στον Έλληνα παραγωγό  (προσοχή τι επιλέγετε στο  super market). Και σιγά-σιγά, στροφή στο ελληνικό ρούχο και το ελληνικό παπούτσι, στο ελληνικό έπιπλο, στο ελληνικό κόσμημα....

Την -τόσο ξένη προς τη δική μας αντίληψη- νοοτροπία αυτή την εφαρμόζουν και τη μαθαίνουν στα παιδιά τους όλοι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι, Άγγλοι,  Γάλλοι, Ιταλοί, Ελβετοί, Γερμανοί, Τούρκοι, κλπ. π.χ. για τον μέσο Γερμανό θεωρείται ανέκδοτο να αγοράσει αυτοκίνητο Renault ή Peugeot 'η να ζητήσει μπύρα Stella Artois, ο μέσος Ελβετός θεωρεί αδιανόητο να αγοράσει ρολόι CASIO, ή Βέλγικα σοκολατάκια "Leonidas" ενώ ο μέσος Γάλλος δεν έχει καν δοκιμάσει ιταλική παρμεζάνα, ή σαλάμι Ουγγαρίας....

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ BARCODE ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ 520.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!