Τι απάντησε Έλληνας σε ερώτηση-πρόκληση αν είναι φτωχός...

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ευφάνταστη απάντηση ενός Έλληνα σε γυναίκα από το εξωτερικό που τον ρώτησε πώς βιώνουν την οικονομική κρίση οι Έλληνες.

Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα φαίνεται να ρωτά τον Έλληνα, «με όλον τον σεβασμό» , εάν είμαστε πλέον εδώ στην Ελλάδα φτωχοί.

Στο μυαλό της προφανώς είχε οτι είναι Έλληνες κυκλοφορούν πια ρακένδυτοι, με άμαξες και άλογα στους δρόμους, ενώ ζεσταίνονται με φωτιές και τρώνε από καζάνια.

Ο Έλληνας -με πολύ δόση σαρκαστικού χιούμορ- απάντησε τα εξής:

«Γεια σου, κανένα πρόβλημα, όντως έχεις απόλυτο δίκιο. Εμείς οι Έλληνες είμαστε πολύ φτωχοί πλέον, λόγω της κρίσης και όλων των.. υπολοίπων. Δεν έχουμε λεφτά να αγοράσουμε φαγητό, πόσο μάλλον να ντυθούμε και να φροντίσουμε τους εαυτούς μας. Κυκλοφορούμε γυμνοί και ζούμε στους σταθμούς του μετρό. Κυνηγάμε και τρώμε περιστέρια στο Σύνταγμα, και πίνουμε νερό μόνον όταν βρέχει. Δεν έχουμε ίντερνετ εδώ, και έτσι τηλεφώνησα στον ξάδερφό μου στην Αμερική από ένα καρτοτηλέφωνο, το οποίο πλήρωσα πουλώντας το κορμί μου, και του ζήτησα να «ενημερώσει» τους λογαριασμούς μου στο Facebook».

fimes.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!