Στον αέρα το νέο τουριστικό portal του Ν. Αιγαίου

H νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, www.aegeanislands.gr, που είχε εξαγγελθεί προ καιρού από την Αντιπεριφερειάρχη, κα Ελευθερία Φτακλάκη, είναι πλέον γεγονός.
Μέσω αυτής, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν διαδικτυακά και σε βάθος, το σύνολο των 48 νησιών της Περιφέρειας μέσα από το πλούσιο πρωτογενές περιεχόμενο που αφορά σε γαστρονομία, γεωγραφία, θρησκεία, δραστηριότητες κα.
Το πρωτοποριακό στοιχείο του νέου portal, όπως το παρουσίασε σήμερα στο πλαίσιο του συνεδρίου IMIC ο Γιώργος Βιτσάκης, από την Ομάδα Εκπαίδευσης Εργαστηρίου Επεξεργασίας Δεδομένων Πανεπιστημίου Κρήτης, ο οποίος είχε και έχει την επιμέλεια του εγχειρήματος, έγκειται στο ότι οι επισκέπτες της σελίδας μπορούν να κάνουν εγγραφή, δηλώνοντας τις προσωπικές τους προτιμήσεις και ενδιαφέροντα και αναλόγως το σύστημα να τους κάνει εξατομικευμένες προτάσεις με βάση το χρονικό διάστημα της επίσκεψής τους. Η πλατφόρμα διαρκώς εμπλουτίζεται και θα είναι σε πλήρη λειτουργία στα μέσα Αυγούστου, οπότε και θα υπάρχει δυνατότητα οι χρήστες να «ανεβάζουν» τις εμπειρίες τους και να τις μοιράζονται στα κοινωνικά δίκτυα.
www.aegeanislands.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!