Ζητούνται κτηνίατροι από την περιφερειακή ενότητα Καλύμνου

Από την περιφερειακή ενότητα Καλύμνου ανακοινώνεται ότι δημοσιεύτηκε η με αριθ. ΣΟΧ 1/2013 ανακοίνωση της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

, που αφορά την πρόσληψη με σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας 8 μηνών, 3 ατόμων ειδικότητας ΠΕ κτηνιάτρων και ενός ακόμη με ειδικότητα ΥΕ εργατών/τριών για κάλυψη αναγκών των Διευθύνσεων κτηνιατρικής. Η μία από τις παραπάνω θέσεις κτηνιάτρου αφορά την Περιφερειακή μας ενότητα, ενώ οι άλλες δύο τις Π.Ε. Καρπάθου και Μήλου. Επίσης η θέση ΥΕ εργατών/εργατριών αφορά την Π.Ε. Ρόδου.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι δέκα μέρες και αρχίζει από την επομένη της τελευταίας ημέρας δημοσίευσης που είναι η 27-3-2013.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα εσωτερικής λειτουργίας της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου, στα τηλέφωνα 2243059630, 59642 και 59413 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!