Στην Τουριστική Έκθεση του Παρισιού τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου!

Με επιτυχία πραγματοποιείται η τουριστική προβολή της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στην έκθεση SalonMondialduTourismeπου διεξάγεται από τις 21έως και τις 24 Μαρτίου στο Παρίσι. Στην έκθεση

συμμετέχουν 486 εκθέτες από όλο τον κόσμο ενώ από την Ελλάδα συμμετέχουν η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με κοινό περίπτερο για τα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου και εκπροσώπους από τη Ρόδο, την Κω και τηνΑστυπάλαια.
Την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου εκπροσωπείηπεριφερειακήσύμβουλος κα Ε.Σβυνου ενώ από τη Ρόδο μετέχουν ο κ. Κ. Χατζήκος της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και ο κ. Κ. Γιακουμής εκπρόσωπος των ξενοδοχείων AtriumHotels. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατ' εντολή της Διεύθυνσης Τουρισμού τα περίπτερα υποστηρίζονται από Γαλλόφωνο προσωπικό εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη επικοινωνία με τους επισκέπτες της έκθεσης.
Το ενδιαφέρον των Γάλλων Φιλελλήνων για τη νησιωτική Ελλάδαφάνηκε από την αύξηση των επισκεπτών στα νησιά μας γεγονός που δείχνει την ανάγκη συμμετοχής της Περιφέρειας σε τέτοιες εκθέσεις κοινού και επαγγελματιών/δημοσιογράφων του χώρου. Αυξημένοείναι και το ενδιαφέρον για τα μικρότερα νησιά της Περιφέρειας καθώς οι Γάλλοι αναζητούν ήσυχες διακοπές.
Τέλος, να αναφερθεί ότι παρά την απουσία του ΕΟΤ Ελλάδας, η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στην έκθεση SalonMondialduTourisme γέμισε το κενό με την καλή της παρουσία και την άρτια οργάνωση της.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!