Ξεκινάει η διαγράμμιση του Οδικού Δικτύου της Δωδεκανήσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Ξεκινάει η διαγράμμιση του Οδικού Δικτύου του νομού.Την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες του προς το προσωπικό του Τμήματος Τροχαίου υλικού του Δήμου Ρόδου και ειδικά στον προϊστάμενο αυτού κ. Αντώνη Καρπαθάκη,

εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Φώτης Χατζηδιάκος κατά την επίσκεψη του στο συνεργείο του Δήμου, όπου συντηρούνται και τα οχήματα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Σήμερα, ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες δοκιμές του οχήματος διαγράμμισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου μετά την επισκευή και την συντήρηση του και εντός των επόμενων ημερών σε συνεργασία με τον Δήμο, θα αρχίσουν οι διαγραμμίσεις στο σύνολο του οδικού δικτύου του νησιού.

Ακολούθως το όχημα διαγράμμισης θα μεταφερθεί και στα λοιπά νησιά του Νομού για την διαγράμμιση του εκεί επαρχιακού οδικού δικτύου .


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!