Νότιο Αιγαίο vs ΠΝΟ, κυβέρνησης για τη νέα ομηρία των νησιών

Κατά της κυβέρνησης αλλά και της ΠΝΟ στρέφεται, με επιστολή του προς τον υπουργό Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, την οποία κοινοποιεί και στην Ομοσπονδία των ναυτικών, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης

, κατηγορώντας και τις δύο πλευρές πως παίζουν στην πλάτη των νησιωτών.

«Η συνέχιση της απεργίας θεωρούμε πως έχει αρχίσει να έχει δραματικές επιπτώσεις στους νησιώτες και θεωρούμε ειδικά αυτή την περίοδο – άδικη την συμπεριφορά απέναντι τους, τόσο της κυβέρνησης, όσο και της ΠΝΟ, τους οποίους και καλούμε να δώσουν άμεσα λύση», σημειώνει στην επιστολή του ο Γ. Μαχαιρίδης, τονίζοντας:

«Ο κίνδυνος κατάρρευσης των τοπικών κοινωνιών των νησιών μας από την συνεχιζόμενη απεργία θέτει προς των ευθυνών όλους τους εμπλεκόμενους παράγοντες... Η πατρίδα μας περιμένει πολλά από εμάς μέσω της Τουριστικής μας βιομηχανίας άλλο τόσο περιμένουμε και εμείς, από την Κυβέρνηση και την ΠΝΟ».

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ
Δυστυχώς για μια ακόμα φορά βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές.

Όμηροι στον ίδιο μας τον τόπο, και κυρίως απομονωμένοι από το Εθνικό κορμό προσπαθούμε να επιβιώσουμε στους μικρόκοσμους που ζούμε.

Για μια ακόμα φορά χρησιμοποιούνται τα νησιά και η ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση τους σαν διαπραγματευτικό όπλο για τους εργαζόμενους προκειμένου να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα τους.

Κατανοούμε τον αγώνα των ναυτικών μας και εκφράζουμε την συμπαράσταση μας .

Το κάναμε με την σιωπή μας μέχρι σήμερα γιατί βιώνουμε και εμείς την οικονομική κρίση.

Πιστεύαμε πως η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία προκειμένου να μην τιμωρηθούν οι νησιώτες θα διερευνούσε και θα εφάρμοζε άλλες μορφές αγώνα, προκειμένου να μην απομονωθούν τα νησιά μας.

Η συνέχιση της απεργίας θεωρούμε πως έχει αρχίσει να έχει δραματικές επιπτώσεις στους νησιώτες και θεωρούμε ειδικά αυτή την περίοδο – άδικη την συμπεριφορά απέναντι τους, τόσο της Κυβέρνησης, όσο και της ΠΝΟ, τους οποίους και καλούμε να δώσουν άμεσα λύση.

Ο κίνδυνος κατάρρευσης των τοπικών κοινωνιών των νησιών μας από την συνεχιζόμενη απεργία θέτει προς των ευθυνών όλους τους εμπλεκόμενους παράγοντες.

Κάνουμε έκκληση να βρεθεί άμεσα λύση.

Ο Νησιωτικός χώρος βιώνει την κρίση και καταβάλει τεράστια προσπάθεια προκειμένου να κρατηθεί όρθιος, δεν μπορεί όμως να παραμείνει αδρανής.

Η πατρίδα μας περιμένει πολλά από εμάς μέσω της Τουριστικής μας βιομηχανίας άλλο τόσο περιμένουμε και εμείς, από την Κυβέρνηση και την ΠΝΟ.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!