Εκδήλωση για το ΕΣΠΑ από την Τράπεζα Δωδεκανήσου σε Κάλυμνο και Κω

Ενημερωτικές Εκδηλώσεις την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου στην Κάλυμνο & την Παρασκευή 01 Φεβρουαρίου στην Κω, ώρα 6.30 μμ στα τοπικά παραρτήματα του Επιμελητηρίου.

Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ως αποκλειστικός φορέας ενημέρωσης & παραλαβής φακέλων του προγράμματος ΕΣΠΑ 2007-2013 για την Δωδεκάνησο και η Αναπτυξιακή Εταιρεία (Δ.ΕΤ.Α.Π.) του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ σας προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

«Προγράμματα Ενίσχυσης Μικρομεσαίων

Επιχειρήσεων στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού,

Εμπορίου – Υπηρεσιών, στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2007-2013» την ΠΕΜΠΤΗ 31 /01/2013, ώρα 18.30 στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου Παράρτημα Καλύμνου

Με την ευκαιρία της προκήρυξης από το Υπουργείο Ανάπτυξης του Προγράμματος του ΕΣΠΑ για ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην Μεταποίηση – Τουρισμό –Εμπόριο και Υπηρεσίες, η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ως αποκλειστικός φορέας ενημέρωσης & παραλαβής φακέλων του προγράμματος ΕΣΠΑ 2007-2013 για την Δωδεκάνησο σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Εταιρεία (Δ.ΕΤ.Α.Π.) του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, διοργανώνει ενημερωτικές εκδηλώσεις την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου στην Κάλυμνο & την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου στην Κάλυμνο, ώρα 6.30 μμ στα τοπικά παραρτήματα του Επιμελητηρίου.

Ανάλογη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Ρόδο την προηγούμενη εβδομάδα, με μεγάλη επιτυχία και με αθρόα προσέλευση του επιχειρηματικού κόσμου της Ρόδου.

Το νέο Πρόγραμμα που γίνεται και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αφορά σε υφιστάμενες και υπό ίδρυση επιχειρήσεις και θα διανείμει συνολικά 15.000.000€ στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου. Η υποβολή αιτημάτων θα γίνει μεταξύ 25 Φεβρουαρίου και 25 Απριλίου 2013 και η παραλαβή θα γίνεται αποκλειστικά από τα καταστήματα της Τράπεζας Δωδεκανήσου.

Τα προτεινόμενα επενδυτικά σχέδια πρέπει ν΄αποσκοπούν σε καινοτομία, προστασία περιβάλλοντος και αντιμετώπιση των συνθηκών κρίσης. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών, όμως δεν περιλαμβάνονται όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι. Χαρακτηριστικά σημειώνεται ότι περιλαμβάνονται ξενοδοχειακά καταλύματα μόνο 1 και 2 αστέρων, ενώ εξαιρούνται οι επιχειρήσεις εστίασης και λιανικού εμπορίου, εκτός μεμονωμένων εξαιρέσεων.

Η Τράπεζα έχει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση ΕΣΠΑ επί 10ετία, με έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη και καλεί όλους τους ενδιαφερομένους να προσέλθουν στις ενημερωτικές εκδήλωσεις αλλά και στα καταστήματα της Τράπεζας Δωδεκανήσου για να ενημερωθούν εκτενέστερα για το πρόγραμμα και τι προϋποθέσεις συμμετοχής.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση – Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο (ΠΕΠ Αττικής, ΠΕΠ Μακεδονίας - Θράκης, ΠΕΠ Κρήτης και Νήσων Αιγαίου, ΠΕΠ Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ηπείρου, ΠΕΠ Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων).

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!