Συνεχίζεται η προβολή της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων

Με πολύ μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η προβολή της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων στο μεγάλο και εντυπωσιακό περίπτερο με το οποίο φορείς και επιχειρήσεις των νησιών εκπροσωπούνται στη μεγάλη διεθνή τουριστική έκθεση της Κωνσταντινούπολης EΜΙΤΤ 2013.


Το περίπτερο 84 τετραγωνικών μέτρων, διαμορφωμένο σε διαφορετικά επίπεδα δίνει τη δυνατότητα προβολής όλων των νησιών ενώ επιτρέπει την ισόρροπη εμφάνισή τους. Με εξειδικευμένους μεταφραστές, Νοτιοαιγαιοπελαγίτες εκπρόσωποι φορέων και επιχειρήσεων ενημερώνουν τους Τούρκους επισκέπτες, ενώ πραγματοποιούνται συνεχώς και συναντήσεις με Τούρκους επιχειρηματίες.

Στη διάρκεια της έκθεσης εκπρόσωποι της Λέσχης αρχιμαγείρων Νοτίου Αιγαίου πραγματοποίησαν επιδείξεις των γευστικών διαδρομών στα νησιά του αρχιπελάγους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!