Συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Καθολικό Αρχιεπίσκοπο

Με τον Καθολικό Αρχιεπίσκοπο Νάξου, Τήνου, Άνδρου και Μυκόνου κ. Νικόλαο συναντήθηκε σήμερα στη Σύρο ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης και της συζήτησης που είχαν, ο Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αναλυτικά για το σημαντικές δράσεις και το σπουδαίο έργο που επιτελεί η Καθολική Εκκλησία, ειδικά στη Νάξο και μάλιστα με ίδιους πόρους της Αρχιεπισκοπής.

Ζητήθηκε η οικονομική συνδρομή της Περιφέρειας ώστε το έργο αυτό να συνεχιστεί με αναπλάσεις και αναστηλώσεις κτιρίων που ανήκουν στην Καθολική Εκκλησία, με τον Περιφερειάρχη να ευχαριστεί τον Αρχιεπίσκοπο κ. Νικόλαο για την καλή συνεργασία που έχουν αναπτύξει.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!