Προσεισμικούς ελέγχους ζητεί ο αντιπεριφερειάρχης Φ. Χατζηδιάκος για τη Σύμη και τα υπόλοιπα νησιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Τη διενέργεια προσεισμικών ελέγχων σε σχολικά κτίρια της Σύμης και συνολικά του νομού μας ζητεί με επιστολή του προς τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Φώτης Χατζηδιάκος.

Όπως επισημαίνει στην επιστολή του, «λόγω της σεισμικής δραστηριότητας που παρατηρείται στην περιοχή μας το τελευταίο χρονικό διάστημα, παρακαλείσθε όπως αποστείλετε μηχανικούς της υπηρεσίας σας για πρωτοβάθμιο προσεισμικό έλεγχο των σχολικών κτιρίων στο δήμο Σύμης και για πρωτοβάθμιο προσεισμικό έλεγχο των υπόλοιπων σχολικών κτιρίων στο νομό Δωδεκανήσου που δεν έχουν ελεγχθεί σύμφωνα με σχετικό έγγραφο του ΟΑΣΠ, φωτοαντίγραφο του οποίου επισυνάπτεται».

Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα για στατικούς ελέγχους από τον δήμαρχο της Σύμης Λευτέρη Παπακαλοδούκα, ο οποίος αναφέρει – πέραν των σχολικών κτιρίων του νησιού – και την περίπτωση του καμπαναριού του μητροπολιτικού ναού του Αγίου Ιωάννη στο Γυαλό, που χρήζει άμεσου ελέγχου μετά από τη σεισμική δραστηριότητα της 26ης Νοεμβρίου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!