Σκέψεις της 2ης ΥΠΕ για την αναδιοργάνωση του ΕΣΥ στο Αιγαίο.....

Σκέψεις για την αναδιοργάνωση του συστήματος διοίκησης και εποπτείας των νοσηλευτικών μονάδων του ΕΣΥ οι οποίες ανήκουν στην αρμοδιότητά της μελετά η νέα διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Πειραιώς και Αιγαίου.

Ο νέος διοικητής της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου Γιάννης Ευδοκιμίδης έχει ήδη παρουσιάσει διαξοδικά το σχέδιο στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο, κατά τη διάρκεια της πρώτης, άτυπης συνάντησης των νέων διοικητών και υποδιοικητών των ΥΠΕ με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Το σχέδιο περιλαμβάνει ρυθμίσεις για την πιο άμεση εποπτεία και διοικητική διασύνδεση των νοσηλευτικών μονάδων του ΕΣΥ στο Αιγαίο, την παροχή νέου τύπου κινήτρων για την προσέλκυση γιατρών οι οποίοι θα στελεχώσουν κενές οργανικές θέσεις σε νοσηλευτικές μονάδες μικρών νησιών, την εσωτερική αναδιοργάνωση των διακομιδών και αεροδιακομιδών ασθενών, την ενίσχυση αποδυναμωμένων, αλλά κρίσιμων νοσηλευτικών μονάδων κ.λπ.

 
ygeia360.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!