Ημερίδα με θέμα «Επιχειρηματικότητα και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΤο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου οργανώνει ημερίδα με θέμα «Επιχειρηματικότητα και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη», το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 12:00, στη συνεδριακή αίθουσα «Γεώργιος Καραγιάννης».


Οι ομιλητές που θα πλαισιώσουν την εκδήλωση είναι managers και στελέχη επιχειρήσεων, οι οποίοι θα αναφερθούν στην διαφορετικότητα και τις καινούργιες προοπτικές που αυτή μπορεί να φέρει στην οικονομία, στο ρόλο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων, στην υιοθέτηση δράσεων ΕΚΕ εν μέσω της οικονομικής κρίσης και σε επιτυχή παραδείγματα επιχειρήσεων οι οποίες επιδεικνύουν έντονη δραστηριότητα και ευαισθητοποίηση σε τέτοιες πρακτικές.

Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η δημοσιογράφος κα Μαρία Καρχιλάκη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!