Στην Κάλυμνο ο Περιφερειάρχης, ολοκληρώθηκε το 85% των έργων στο νησί

Την Κάλυμνο επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε νησιά του βορείου συγκροτήματος.

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας που είχε με τους υπηρεσιακούς παράγοντες της περιφερειακής ενότητας Καλύμνου, παρουσία του εντεταλμένου συμβούλου Κώστα Σταυλά, εξετάστηκε η πορεία των έργων που εκτελούνται στο νησί από την Περιφέρεια και διαπιστώθηκε ότι αυτά έχουν ολοκληρωθεί σε ένα ποσοστό της τάξεως του 85%.

Στη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Δημήτρη Διακομιχάλη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν συνολικά το θεσμό της Αυτοδιοίκησης, όπως και η πρόταση της δημοτικής αρχής για μεταφορά έργων στον τομέα της απασχόλησης, κυρίαρχο ζητούμενο για την κοινωνία της Καλύμνου. Η κατασκευή έργων με αυτεπιστασία, όπως τονίστηκε, μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε επίσης το Νικηφόρειο Λύκειο Καλύμνου όπου ολοκληρώθηκε το έργο επέκτασης και προσθήκης σύγχρονων αιθουσών διδασκαλίας και αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, της μεγαλύτερης στο νησί. Το έργο ήταν προϋπολογισμού 830.000 ευρώ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!