Στην Περιφέρεια οι εργαζόμενοι της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ – Στόχος η νομική θωράκιση της εταιρείας

Σε συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη, νέες επαφές είχαν σήμερα στην Περιφέρεια αντιπροσωπεία εργαζομένων στην ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, που συνοδεύονταν από τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Σάββα Χατζησάββα.


Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης και ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Φώτης Χατζηδιάκος, παρουσία του νομικού συμβούλου της Περιφέρειας Γιώργου Φιλιππάκου, συμφώνησαν πως πρέπει να εξαντληθούν όλες δυνατότητες επαναπρόσληψης των εργαζομένων, υπό τη βασική προϋπόθεση να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες, από τη στιγμή που το πλαίσιο αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας είναι ιδιαίτερα ασφυκτικό.

Επισημάνθηκε πάντως ότι προσφορότερη λύση είναι η νομική θωράκιση της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ ως μίας υποδειγματικής και πρωτοπόρου δομής στο χώρο της Αυτοδιοίκησης πανελλαδικά.

Προς την κατεύθυνση αυτή τέθηκε ξανά η πρόταση για ανάληψη κοινής πρωτοβουλίας, με κατάθεση σχετικής τροπολογίας από τους βουλευτές του νομού μας, ώστε να επιτευχθεί αυτό που ισχύει για την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Γαληνός» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!