Περιοδεία στα νησιά του αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Φ. Χατζηδιάκου

Τετραήμερη περιοδεία στο βόρειο συγκρότημα του νομού πραγματοποιεί από την Πέμπτη ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Φώτης Χατζηδιάκος, με πρώτο σταθμό τη Λέρο όπου είχε συνεργασία με τον δήμαρχο Μιχάλη Κόλλια,

το Δημοτικό Συμβούλιο και τις Τεχνικές Υπηρεσίες, με αντικείμενο την επικαιροποίηση της μελέτης αποκατάστασης του φράγματος, τον προγραμματισμό του ενταγμένου έργου «Βελτίωση οδικού δικτύου Λέρου», τον ΧΑΔΑ και τη μονάδα αφαλάτωσης.

Στην Πάτμο συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γρηγόριο Στόϊκο και έγινε αλληλοενημέρωση για τα εκτελούμενα έργα της Περιφέρειας, όπως το Φράγμα, και διαπιστώθηκε, σε κοινή αυτοψία που πραγματοποίησαν, η καλή πορεία του οδικού έργου Βαγιάς προς Γερανό και η ολοκλήρωση των ασφαλτοστρώσεων στη Σκάλα.

Επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε την Ιερά Μονή της Αποκάλυψης όπου στη συνάντηση που είχε με τον Ηγούμενο τέθηκε το θέμα της ένταξης και χρηματοδότησης των έργων στην Πατμιάδα Εκκλησιαστική Σχολή.

Η περιοδεία του Περιφερειάρχη θα συνεχιστεί από το απόγευμα του Σαββάτου και την Κυριακή με επισκέψεις στην Κάλυμνο και την Κω.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!