Έγκαιρη προετοιμασία της μεταφοράς των μαθητών για τη νέα σχολική χρονιά ζητά ο Γ.Γ. της ΑΔΑ.

Με επιστολή του προς όλους τους Δημάρχους του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, κ. Φώτης Χατζημιχάλης, ζητά την ενεργοποίησή τους ώστε να γίνουν άμεσα όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για τον προγραμματισμό της μεταφοράς των μαθητών κατά το νέο σχολικό έτος 2012- 2013.


Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι ο συντονισμός των ενεργειών των Δήμων με τη βοήθεια της ΑΔΑ και του Υπουργείου Εσωτερικών ώστε να υπάρξει έγκαιρη προετοιμασία και να αποφευχθούν φαινόμενα καθυστερήσεων ή εμπλοκών, που παρατηρήθηκαν σε κάποιες περιπτώσεις στη διάρκεια της προηγούμενης σχολικής χρονιάς.

Επισημαίνεται ότι η αρμοδιότητα της μεταφοράς των μαθητών σύμφωνα με τις διατάξεις του «Καλλικράτη» περιήλθε από 01/07/2011 στους Δήμους αλλά για τον καλύτερο συντονισμό τους και την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση εξειδικευμένων και σοβαρών προβλημάτων ο Γενικός Γραμματέας της ΑΔΑ θέτει στη διάθεσή τους τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Παράλληλα, ορίζεται και αρμόδιος σύνδεσμος από το Υπουργείο Εσωτερικών για την κάλυψη των αναγκών ενημέρωσης και άμεσης παρέμβασης όπου αυτή χρειάζεται για την υποστήριξη των Δήμων.

πηγή: tvkosmos.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!