Ενδιαφέρον για αεροπορική σύνδεση με Αττάλεια

Το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού συμπατριωτών τους να επισκεφθούν τη Ρόδο και άλλα νησιά της περιοχής μας μετέφεραν στον Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη και τον αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Φώτη Χατζηδιάκο τουριστικοί πράκτορες από την Αττάλεια της Τουρκίας.


Κατά τη συνάντηση εξετάστηκε η πρόταση για αεροπορική σύνδεση της Ρόδου με την Αττάλεια, γεγονός που θα ενθάρρυνε τους Τούρκους πολίτες να επιλέξουν τα νησιά μας για τις διακοπές τους.

Ο Περιφερειάρχης διαβεβαίωσε τους ταξιδιωτικούς πράκτορες από τη γείτονα χώρα ότι θα διερευνηθούν οι δυνατότητες για την υλοποίηση της συγκεκριμένης πρότασης, με δεδομένη την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος χορήγησης βίζας που εφαρμόζεται σε Ρόδο και Κω τις τελευταίες εβδομάδες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!