Ευχές Περιφερειάρχη προς τους νέους βουλευτές – «Κανένα περιθώριο για χαμένες μάχες»

Τις ευχές για επιτυχία στο έργο τους εκφράζει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης στους νεοεκλεγέντες βουλευτές Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, κ.κ. Γιάννη Βρούτση, υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Βασίλη Υψηλάντη, Μάνο Κόνσολα, Δημήτρη Γάκη, Νίκο Συρμαλένιο, Δημήτρη Κρεμαστινό, Παναγιώτη Ρήγα και Μίκα Ιατρίδη.


Αναφέρει συγκεκριμένα στην επιστολή του:

«Δεχθείτε παρακαλώ τα συγχαρητήριά μου για την εκλογή σας και την ανάδειξή σας ως η νέα κοινοβουλευτική εκπροσώπηση των δύο νομών της Περιφέρειάς μας, της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη και οριακή στιγμή για τη χώρα μας, γεγονός που πολλαπλασιάζει το βάρος της ευθύνης και της αποστολής που αναλαμβάνετε.

Γνωρίζοντας καλά όλους σας, τη μαχητικότητα, την αφοσίωση και την αγάπη σας για τον τόπο μας, είμαι βέβαιος ότι έχετε πλήρη συναίσθηση αυτής της ιστορικής ευθύνης και όσα διακυβεύονται αυτές τις στιγμές για την Ελλάδα και τους συμπολίτες μας.

Σίγουρος ότι μας ενώνουν οι αγωνίες και οι προσδοκίες των Νοτιοπελαγιτών που εκπροσωπούμε, συμφωνούμε πως δεν υπάρχουν περιθώρια για χαμένες μάχες τόσο για την πατρίδα μας συνολικά, όσο και για την Περιφέρειά μας.

Θα τις δώσουμε μαζί, συντεταγμένα και στο πλαίσιο μιας γόνιμης συνεργασίας.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο σας».

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!